понеделник, 1 септември 2008 г.

avtorentacar в африканските СЕО среди


Ексклузивно интервю по темата за avtorentacar от африканският SEO avtorentacar: RacaTneroTva

само тук, в новините на avtorentacar


На avtorentacar организацията, на конкретни avtorentacar въпроси бяха създадени: съдържанието, както и различни avtorentacar пунктове… В крайна сметка сме имали повече от 60 avtorentacar въпроса за повече от 300 публични прояви, както и около 1500 частния ключ. Всеки човек е да се оптимизира по техен избор. За avtorentacar "чувствителни" avtorentacar оптимизация, което е предпоставка за останалата част от групата са били препоръчани.

Събития маркиране на конкуренцията

Много.
Първо, някои avtorentacar статии, публикувани в нашия блог:
* За хакери се опитват нашия avtorentacar блог
* Флаш игри avtorentacar (лов препратки)
* Инструмент за преглед на ситуацията в редица avtorentacar компютърни центрове
* Видео от вибриращи патица
Но някои статии по-"тежки" avtorentacar на съдържанието:
* "Борбата Тридесет": Представяне на членовете на екипажа.
* В символ на avtorentacar приятелството между народите в български и африкански знамена:)

Друга добра? Окончателният

Забраната за използване на 301 пренасочат беше груб. Много от членовете на групата са започнали avtorentacar лични страници само за тях. Идеята беше да създадем 301 - пренасочи към нашия avtorentacar сайт за известно време до края. Но, тъй като организаторите се забрани, че технологията, бяхме тъжни, че това не поиска да се направи: (

Така че Защо спечели?

В началото бяхме изправени пред avtorentacar противниците ход, тъй като победителят в SEO Световно първенство. Повечето от тях също играе в групата, и ако е първото по SERP получава помощ от много други хора също positionned в топ 10, нещата доста трудно…

-- А добрата avtorentacar организация: SEO човек едно лице, както и самоличността потвърдени. Въпреки това, ние, управлявани, организирани и coordonate! Той е фактът, че повечето играчи не разполагате с личните страна, да участват в конкурса, е лесният да се концентрира, без задни мисли.

-- В краткосрочен конкуренция: Ако има повече, той може все още са трудно да се мобилизира, че докато в екип.

-- Агенция за недвижими avtorentacar знания акции: Ние няма да се поколебае да наистина споделят своите avtorentacar знания за конкурси и SEO (частни, разбира се:))

-- Пълна стратегия: Ние опитахме да действа в повечето критерии, след което търсачките.

-- Аз За съжаление, ние не avtorentacar можем да каже всичко за нашата стратегия и съвети.

Крайната оръжие, за да спечели avtorentacar?

ВАС! Да, ние поиска avtorentacar подкрепа за хората наоколо. Беше трудно imaginated колко хора ни помогнаха победа. Най-малко сто, но може би повече. Цялата общества са решили да ни помогне. Предпочитам да не сме в списъка avtorentacar за които сме пропуснали някои от тях, разбира се. Но независимо от броя на хората, ние наистина искаме да благодарим на всички вас! Без вас ние не знаем дали сме направили.

Заключение:

Всичко на този avtorentacar конкурс остава в паметта на всички членове на екипа, тъй като голяма сувенири. За повечето от нас това е първият конкурс по команда, както и на опита е толкова полезно…

Ние организираме през идните avtorentacar седмици голяма вечеря в чест на събитието. В този случай, той ще бъде добър момент да сетне се сблъскват с виртуални avtorentacar, ни помогнаха.
avtorentacar Благодаря отново!

Няма коментари: